TOP 15 fotografii si destinatii de calatorie!

15.Gdansk,Polonia

Fotografia prezinta impresionanta cladire a Garii Centrale din Gdansk, unul dintre cele mai frumoase si surprinzatoare orase din Polonia. A fost construita la sfarsitul secolului al XIX-lea si stilul arhitectural al acesteia se aseamana cu Gara Centrala din Colmar, Franta, denumita si ‘sora sa geamana’.

14.Olanda

Tara lalelelor si morilor de vant este o destinatie de calatorie inedita, indiferent de anotimp, un citybreak in Olanda oferindu-ti experiente de neuitat.

13. Palatul Pena din Sintra, Portugalia

Impresionantul palat se afla in Muntii Sintra, de unde poti admira fascinanta panorama a orasului cu acelasi nume. Palatul dateaza din secolul 19, face parte din ‘Cele 7 minuni ale Portugaliei’ si in acelasi timp din Patrimoniul Mondial Unesco.

12. Targul de Craciun de la Budapesta

Cel mai frumos targ de Craciun din Europa, in 2019, a fost desemnat cel din fascinanta capitala a Ungariei, Budapesta. Targul de Craciun este organizat in fata Basilicii Sfantul Stefan si poate fi vizitat pana pe data de 01 ianuarie 2020.

11. Piata Sfatului, Brasov

Fotografia a fost facuta toamna, in timpul unei excursii la Brasov si arata frumusetea si farmecul arhitectural al acestui oras.

10. Meta di Sorrento, Italia

Meta di Sorrento este un orasel din sudul Italiei, situat aproape de superbul oras Sorrento, de pe Coasta Amalfi. Meta di Sorrento impresioneaza prin peisajele sale minunate. Daca vei vizita aceasta fascinanta localitate, iti recomand sa nu ratezi spectaculosul apus de soare, deasupra Marii Mediteraneene.

9. Pompei,Italia

Fotografia a fost realizata in unul din amfiteatrele orasului ‘disparut’ Pompei. Orasul este situat in sudul Italiei, in apropiere de Napoli. Este denumit si “orasul disparut” intrucat a fost distrus de violenta eruptie a vulcanului Vezuviu, fiind acoperit de lava si cenusa. Orasul Pompei face parte din Patrimoniul Mondial Unesco, fiind unul din cele mai vizitate obiective turistice din Europa datorita istoriei si ruinelor sale.

8. Den Bosch, Olanda

Mai jos regasesti interiorul impresionantei catedralei gotice St. John, din orasul Den Bosch. Catedrala romano-catolica a fost construita in anul 1366, si impresioneaza prin stilul arhitectural aparte si detaliile interioare spectaculoase.

7. Roma, Italia

Fotografia prezinta una dintre cele mai mari fantani din Italia si una dintre cele mai faimoase fantani din lume: Fontana di Trevi. Aceasta a fost creata in anul 1762, de catre arhitectul Nicole Salvi, insa, lucrarea a fost finalizata de arhitectul Giusseppe Pannini.

6. Utrecht, Olanda

Fotografia a fost realizata in centrul orasului Utrecht si cuprinde principalele simboluri olandeze: catedrala construita in stilul gotic, arhitectura aparte a cladirilor olandeze, strazile cochete, florile colorate si meticulous ingrijite, activitatea principala a olandezilor si anume, mersul cu bicicleta.

5. Praga, Cehia

Fotografia a fost realizata intr-o calduroasa zi de vara, in centrul superbului oras Praga si surprinde detaliile arhitecturii din Praga si totodata farmecul acestui frumos oras.

4. Koln, Germania

Fotografia a fost facuta in Koln, Germania si suprinde spectaculoasele detalii arhitecturale ale celebrei Catedrale catolice. Constructia acesteia a inceput in anul 1248, Catedrala face parte din Patrimoniul Mondial Unesco si este recunoscuta ca si unul din cele mai renumite simblouri ale arhitecturii gotice germane si catolicismului german.

3. Sorrento,Italia

Orasul se afla pe Coasta Amalfi si este supranumit si orasul ‘lamailor’ intrucat aici gasesti cele mai delicioase lamai din Italia. Orasul surprinde prin peisajele de vis ce iti taie respiratia, deasupra Golfului Napoli, marea de un albastru turcoaz, stradutele inguste, produsele traditionale ce merita incercate si ospitalitatea locuitorilor.

2. Zaandam, Olanda

Fotografia prezinta o constructie aparte, tipic olandeza, prin care s-a incercat sa se pastreze arhitectura caselor traditionale din zona. Aceasta cladire originala o poti vizita in Zaandam, o localitate in apropiere de Amsterdam. Pentru a avea o experienta inedita, poti sa te cazezi in aceasta cladire, aici aflandu-se de fapt, sediul Inntel Hotel.

1. Utrecht, Olanda

Fotografia a fost realizata in Utrecht si prezinta o parte din unicitatea si frumusetea orasului Utrecht, o destinatie de calatorie ce merita vizitata daca ajungi in Olanda.

Aceasta fotografie a fost cea mai apreciata fotografie pe pagina noastra de Facebook, in anul 2019. Multumim tuturor pentru sprijinul acordat!

Daca doresti sa te delectezi si cu alte fotografii din calatoriile noastre si sa urmaresti locurile pe care le vom vizita in perioada urmatoare,urmareste-ne AICI!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.