City break la Paris cu 140 euro/pers. (zbor+cazare)!

Daca ai vrea sa petreci un weekend prelungit alaturi de persoana draga, intr-un loc romantic dar in acelasi timp plin de istorie si remarcabil prin bijuteriile sale arhitecturale, sa te bucuri de panorama minunata din Turnul Eiffel, sa iti incanti papilele gustative cu minunatele delicii locale, iti recomandam PARIS !

Pe langa faptul ca orasul nu este asa de aglomerat in aceasta perioada a anului, te poti bucura de o escapada de neuitat la un buget redus, in spectaculoasa capitala a Frantei.

Mai jos, regasesti detalii referitoare la biletul de avion cat si la unitatea de cazare de care te poti bucura pe parcursul sederii tale in Paris.

PERIOADA: 16 ianuarie–19 ianuarie 2020.

PLECARE: in data de 16.01.2020, ora 06.25 de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti.

INTOARCERE: in data de 19.01.2020 ora 09.25 de pe Aeroportul Paris Beauvais

Site-ul de unde poti achizitiona biletele de avion, il gasesti  AICI

LocatieIbis budget Paris Gennevilliers, cu un rating bun pe Booking.com, avand o locatie excelenta, fiind situat aproape de mijloacele de transport in comun si de principalele atractii turistice ale orasului.

Pretul unei camere pentru doua persoane pentru un sejur de 3 nopti130 euro. Mai multe informatii despre facilitatile acestui hotel cat si pentru a rezerva apasa AICI

140 EURO /persoana 280 EURO/ 2 persoane
  • pret bilet de avion dus-intors: 75 euro/persoana.
  • pret cazare 3 nopti: 65 euro/persoana.

Speram sa profiti de aceasta oportunitate de a vizita PARISUL si iti dorim sa ai un city-break de neuitat! Daca iubesti arta, monumentele impresionante, si ai vrea sa petreci clipe inedite in faimosul oras al luminilor, atunci cu siguranta, PARIS este locatia potrivita pentru tine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.