4 zile in Atena, cu 77 euro (zbor dus-intors+cazare) !

Daca ai vrea sa petreci un weekend prelungit intr-un loc mai calduros, plin de istorie si remarcabil prin bijuteriile sale arhitecturale, sa te bucuri de panorame minunate, sa iti incanti papilele gustative cu delicioasele produse locale, iti recomandam ATENA, insorita capitala a Greciei!

Pe langa faptul ca orasul nu este asa de aglomerat in aceasta perioada a anului, vremea este prietenoasa si te poti bucura de o escapada de neuitat la un buget redus, in spectaculoasa capitala a Greciei.

Mai jos, regasesti detalii referitoare la biletul de avion cat si la unitatea de cazare de care te poti bucura pe parcursul sederii tale in Atena.

PERIOADA: 07 februarie–10 februarie 2020.

PLECARE: in data de 07.02.2020, ora 06.35 de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti.

INTOARCERE: in data de 10.02.2020 ora 08.45 de pe Aeroportul international din Atena.

Site-ul de unde poti achizitiona biletele de avion, il gasesti  AICI.

LocatieApartamente Panorama Penthouse & Studios, cu un rating foarte bun pe Booking.com, avand o locatie excelenta fiind situat aproape de mijloacele de transport in comun si de principalele atractii turistice ale Atenei.

Pretul unei camere pentru doua persoane pentru un sejur de 3 nopti103 euro. Mai multe informatii despre facilitatile acestui hotel cat si pentru a rezerva apasa AICI.

77.5 EURO /persoana
  • pret bilet de avion dus-intors: 26 euro/persoana.
  • pret cazare 3 nopti: 51.5 euro/persoana.

Speram sa profiti de aceasta oportunitate de a vizita ATENA si iti dorim sa ai un city-break de neuitat! Daca iubesti soarele, mitologia greceasca, arta, sculpturile inedite, templele grecesti impresionante si ai vrea sa te afli intr-unul din cele mai vechi orase din lume, atunci cu siguranta, ATENA este locatia potrivita pentru tine!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.